Kedves Megrendelőink!

Év vége közeledtével, különösen a november-decemberi időszakban, a PickPackPont-os szállítási idő akár egy hétre, a futáros kézbesítés pedig 3-4 napra is megnövekedhet. Kérjük, ezt szíveskedjenek figyelembe venni rendeléseiknél!
A PickPackPont-ra rendelt, és át nem vett csomagok esetében a könyvek árát a teljes szállítási díj levonása után tudjuk visszautalni.
Megértésüket köszönjük!

[Bezár]
Élmény az egész családnak!
3
Élmény az egész családnak!
2
Élmény az egész családnak!
1

Misu és Cili kockás könyve, sárga-szürke

Beck Andrea
[0-6 éves korosztály számára]
Vidám és tanulságos történetek 0-5/6 éves gyerekeknek, hogy "minden egy kicsit könnyebb legyen"
ELŐRENDELHETŐ! Kézbesítés első napja: 2017. április 10-11.
Szeretettel ajánlom ezeket a meséket mindazon kicsiknek és nagyoknak, akiknél galibát okoz a kistestvér születése, akik óvodába készülnek, vagy már járnak is, akik szeretik a természetet, netán meggyűlt a bajuk egy-egy elveszett játékkal vagy éppen a cumitól való elválással. Legfőképpen pedig azoknak a családoknak, akiket olykor-olykor meglátogat egy – vagy több – rosszalkodó kisördög, hogy mindent alaposan felkavarjon, és próbára tegye a szülők (egyébként óriási, de azért mégsem végtelen) türelmét.
2.590 Ft
kosaramba teszem
Vissza
Mérete: A5
Oldalszám: 90 oldal
Kosár tartalma
Hírlevél
Feliratkozás
Friss hírek
A Titoktündér-sorozat 2015. nyarán öt részből áll. Minden egyes kötete önállóan megállja a helyét, nem a hagyományos értelemben vett folytatásos sorozat!
Ha Ön bármelyik rész olvasása után úgy dönt,...
Bővebben
Ezt biztosan tudjuk a sok kedves levélből, a Facebook oldalunkra írt hozzászólá- sokból, üzenetekből, és most már abból is, hogy mind a LIBRI, mind pedig a BOOKLINE 2014-es Top100-as sikerlistáján elő...
Bővebben
A honlapunkon rendelt termékek belföldi, ajánlott postaköltségét 2015-ben is átvállaljuk kedves Megrendelőinktől! Ezzel is szeretnénk megköszönni, hogy a sok más mesekönyv közül A Titoktündért választ...
Bővebben